Ελαιουργία Κρήτης ΑΕΒΕ

Η έδρα και οι εγκαταστάσεις παραγωγής της Ελαιουργίας Κρήτης ΑΕΒΕ βρίσκονται στα Σπάτα Αττικής, ένα προάστιο ανατολικά της Αθήνας, δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Από την έναρξή λειτουργίας του το 1995, το ιδιόκτητο εργοστάσιο τυποποίησης και εμφιάλωσης ελαιόλαδων και σπορέλαιων λειτουργεί ακατάπαυστα με σύγχρονα μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών. Τα ελαιόλαδα και σπορέλαια της Ελαιουργίας Κρήτης περνούν από μια αυστηρή διαδικασία επεξεργασίας και ελέγχου. Συλλέγονται και αποθηκεύονται σε ανοξείδωτες δεξαμενές, έπειτα φιλτράρονται με φίλτρα σύγχρονης τεχνολογίας κα τέλος τυποποιούνται με όλους τους όρους της σύγχρονης υγιεινής, με αυτόματες σειρές παραγωγής.

Παράλληλα οι σταθερές επενδύσεις για την βελτίωση της παραγωγής και η εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού στις νέες τεχνολογίες προσδίδουν δυναμική στην Ελαιουργία Κρήτης και καθιστούν τα προϊόντα της πολύ ανταγωνιστικά σε τιμή και ποιότητα, με αποτέλεσμα την αύξηση της φήμης τους στο αγοραστικό κοινό.

Στο μεγάλο εργοστασιακό συγκρότημα της Ελαιουργίας Κρήτης συστεγάζονται οι εμπορικές λειτουργίες με το λογιστήριο, το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και την ομάδα πωλητών οι οποίοι έρχονται σε καθημερινή επικοινωνία και συνεργασία με τους πελάτες χονδρικής και λιανικής. Μάλιστα, η εταιρεία έχει πετύχει να εξυπηρετεί το 95% των πελατών με παραδόσεις εντός 24 ωρών από την παραγγελία, βασιζόμενη στο εξαιρετικό δίκτυο διανομής με ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα αλλά και στην μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών της στον χώρο του εμπορίου ελαιόλαδου.

search

the entire site

Welcome